Diensten

Administratie

Finescon is gespecialiseerd in het opmaken en controleren van de financiële administratie.
Omdat wij voornamelijk met ZZP’rs en MKB werken staan wij dicht bij de organisatie en snappen wij welke vraagstukken er komen kijken bij de bedrijfsvoering.

Kom je er niet uit?

Bel ons gerust en we helpen je zo goed mogelijk!

Eenmanszaak

Als zelfstandig ondernemer komt er veel op jouw pad. Finescon is betrokken bij jouw bedrijfsvoering en weet hoe belangrijk een goede administratie is voor de ZZP'r.

Besloten Vennootschap

Ook de BV's in Lelystad en omstreken kunnen bij ons terecht voor een strakke administratie. 

Midden- en kleinbedrijf

Onze diensten zijn gespecialiseerd voor de MKB. Doordat wij de focus leggen bij deze doelgroep weten wij een betere service te verlenen dan onze concurrenten. Wij kijken en luisteren naar jouw bedrijf!

Personal Holding

Ook voor het opzetten en beheren van een personal holding helpt Finescon. Benieuwd wat een Personal Holding voor jou kan betekenen? Kom snel een bakje koffie met ons doen en we bespreken alle mogelijkheden.

Advies

Bij het ondernemen komen onbekende en complexe situaties voor. Wanneer er vanaf het begin een juiste aanpak wordt toegepast scheelt dat in de toekomst vaak een hoop problemen. Finescon heeft een hoop kennis in huis voor de kleine ondernemer en de middelgrote bedrijven. Van verschillende regelingen tot het opzetten van een strakke administratie. Benieuwd naar wat er in jouw bedrijf beter kan?

Begeleiding startende ondernemers

Als starter heb je uiteraard een hoop vragen. Maar daarnaast heb je ook recht op verschillende regelingen die in de meeste gevallen heel voordelig zijn voor jouw onderneming. Kom een keertje bij ons langs, dan helpen wij jouw graag op weg!

Fiscale Aangifte

Inkomstenbelasting (IB)

De jaarlijke inkomstenbelasting kun je ook door ons laten doen. Zo weet je zeker dat het goed gebeurt!

Vennootschapsbelasting

Finescon helpt bedrijven graag bij het controleren en indienen van de vennootschapsbelasting.

Loonheffing

Wij helpen jou ook bij de administratie van loonheffingen.

Omzetbelasting (BTW)

Elk kwartaal met een gerust hard naar het volgende kwartaal toe. Wij zorgen voor een juiste controle en afhandeling van de omzetbelasting.

Salaris Administratie

De salaris administratie binnen een bedrijf kan al snel heel veel tijd in beslag nemen. Finescon heeft jarenlange ervaring met het opstellen en controleren van de salaris administratie. Benieuwd wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen?

Bedrijfsgegevens

Finescon v.o.f.
Schoepenweg 51-e
8243PX Lelystad

KVK 83489339

Rekeningnummer: NL41RABO0370797337

Aangesloten bij NOAB en register belastingadviseurs

info@finescon.nl

Afspreken of heb je een vraag?

11 + 1 =